×
Allerede medlem?
Glemt ditt passord?

Føler meg både herlig og elendig! For jeg tilgivelse?

Det er vanskelig å opprettholde hvilket som helst forhold (til og med en affære), og man må alltid være forberedt å tilgi alt. Men det finnes alltid en stor sjanse at du får tilgivelse. Det som gjør partneren mest vondt er når man lyver, og det minsker sjansen for en "fredelig" tilgivelse. Hvis man tar hensikt til samfunnet vi lever i nå, må man alltid være litt forberedt for litt drama og litt trøbbel hvis man skal innrømme at man har hatt en affære. Men, vær modig. Tilgivelse er ikke umulig. Du kan taktisere alltid med kjæresten og spørre om hun/han ville tilgitt deg om noe skjedde, og tenk på om hun/han gjorde det, hvordan kunne hun/han få deg til å tilgi. Hvilke argumenter/aksjoner hadde fått fram din tilgivelse?

Kan man beholde affæren óg få tilgivelse?

Affæren er deilig, men kjæreste er det også... hvordan velge? Eller kanskje trenger man ikke å velge i det hele tatt? Det blir litt kjipt hvis du får vite at kjæresten din tilgir alt, fort begynner man å missunne om kjæresten også har affære. Derfor er det bra å bygge tillit og å være sikker at begge deler elsker hverandre før man prøver en affære. Den andre muligheten er min personlig favoritt - gjør noe litt galt. Hørt om sex for tilgivelses skyld? Alltid fantastisk! Eller finn en person for en slags tilgivelse-trekant. Kjæresten din kan oppfatte det at du er utro som om noe har forandret seg i deres forhold, men du kan vise at du kan være mer lidenskapelig med henne/ham som med andre mennesker. Finn en man som er hennes type og lek trekant - oppfyll noen av hennes fantasier. Hvis du er en urto dame, vent at han kommer hjem og "finne deg" med en annen dame i senga. Det noe som utelukkende alle menn tenner på!

Nyt i affærer, men be om tilgivelse, for å nyte UTEN dårlig etterfølelse!

Er det dårlig å føle seg bra? Det er ikke sånn at du skader din kjæreste verken fysisk eller psykisk, spør du oss! Det som er problemet er faktisk frykten. Kjæresten din, som alle mennekser kommer først til å tenke "hva skal dette lede til? At vi gjør slutt? Elsker han ikke meg lenger?" og altfor mye stress og ubesvarte spørsmål kan være altfor mye å behandle på et øyeblikk. Du må gi tid, tilgivelse kommer ikke med en gang, det kan du nesten være sikker på. Men tilgivelse kan du nok få med noen metoder beskrevet ovenfor, det er viktig ikke å gi seg, det kan tas som tegn på at kjæresten din "har rett" når hun tror at du ikke liker ham/henne i det hele tatt. Men vær lur. Ikke alle avslører at de har affære eller, særlig hvis det handler om bare ett lite sidesprang, kan du slippe å be om tilgivelse, bare prøv å være sikker på at du har skjult ALLE SPOR på sexdate!

Se flere bilder

Venner

JohnA (23)

SexyBack (19)

SexyFantasty (28)

SiljeMartine (29)

Regnstorm (24)

HeiteCurver (23)

Allerede medlem?