×
Allerede medlem?
Glemt ditt passord?

Jeg ønsker meg affære! Hva skulle folk si?

Affærer øker i tall verden rundt, blant kjendiser, vanlig folk, de har blitt på grunn av mer toleranse og forståelse for seksuelle behov. Dette kan også bety at vi kan regne med tilgivelse fra ektefellet vårt. Vi har forstått at sex og kjærlighet først og fremst trenger ikke å ha noe felles. Tenk om du hadde blitt virkelig forelsket i enhver person du hadde sex eller affære med? Da hadde noen mennesker elsket hele verden og mer! Selvfølgelig føler man kroppslig tiltrekning, og til og med positive og varme emosjoner med folk man har sex med, fordi man får fornøyelse av denne personen. Før tenkte folk at "emosjoner" regnes som grense mellom sex og affære, men heller ikke det er sant. Affæere kan være med varme emosjoner, mens kjærligheten blir reservert for kjæresten/ektefellet!

Er det ok å ha affære?

Hvis du tror at en affære er farlig, umoralsk eller feig, burde du lure på flere ting: hvorfor er det så mange folk som unner seg den, og at det ikke er sjeldent at begge ektefeller har affære? Til og med kjendiser, både skuespillere, musikere, forfattere og de fleste andre gjør det, det handler først og fremst om ditt valg og dine behov. Etterpå gjelder det å tenke om forholdet ditt til din mann/kona/kjæreste eller, generelt sett til monogamiske forhold - er det noe som passer deg? Føler du deg tiltrukket til å ha affære fordi du vil ha en sexdate , fordi du vil ha en venn, eller fordi du vil bli forelsket? Om du skal ha en affære eller ikke kommer an på mye forskjellig, men det er alltid DU som bestemmer over din kropp og om du skal følge følelsene dine!

Uten komplikasjoner - affære med nye og fremmede

En affære kan begynne i sosiale kretser, på jobben, kort sagt - du kan føle at du ønsker litt mer med en person som du kjenner fra før. Dette kan involvere flere folk som du er kjent med, og følgelig føre til flere mennesker som du kjenner blir involverte, i verste fall, ektefellet/samboeren din. Det er mer sikkert å finne folk på nettet som du kan flørte med og bestemme seg over hvem du vil starte en affære med. Selv om du noen ganger kan føle kjempesterk trang til å starte noe med en kollega, er det alltid bedre å finne en fremmed og fjerne den seksuelle spenningen mellom deg og andre mennsker. Affære med fremmede finner man lettere på nettet, kanskje med andre folk som er i forhold men vil ha affære! Vi du har bestemt å skjule dine sidesprang, er det best å gjøre det på nettet, slik at du ikke får situasjon med drama som kjændiser.

Se flere bilder

Venner

JohnA (23)

SexyBack (19)

SexyFantasty (28)

SiljeMartine (29)

Regnstorm (24)

HeiteCurver (23)

Allerede medlem?